Hjem >>  Briller >>  Oakley Valve Covert Collection Matte Briller norwegian outlet butikker
Oakley Valve Covert Collection Matte Briller norwegian outlet butikker [1282544]Oakley Valve Covert Collection Matte Briller norwegian outlet butikker
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Valve Covert Collection Matte Briller norwegian outlet butikker
Price: NOK1,084.01  NOK325.20Du får 70% avslag
  • Modell: 1282544
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Radar EV Pitch Briller enestående
  • Oakley Cohort Briller Norge rabatt
  • Oakley Stringer Briller billige ting på
  • Oakley Flak Jacket Briller norge butikker
  • Oakley Fives Squared Prizm Polarized Briller Shopping Spree
Oakley Valve Covert Collection Matte Briller norwegian outlet butikker_checkout
Oakley Valve Covert Collection Matte Briller norwegian outlet butikker

I forkant mellom sport og livsstil, er Oakley Valve for et aktivt liv som krever både ytelse og tempo innstillingen stil. Stress motstandsdyktig O Matter ramme materiale som gjør det lett mens Unobtainium komponenter forbedret grep ved perspirasjon, og den komfortable Three Point Fit holder linsene nettopp justert for klarhet i High Definition Optics. Hvis du leter etter en gå hvor som helst, gjør noe solbrille som blander street smarts med strålende innovasjon, er dette den.


Spesifikasjoner:

Lens Shape Standard
Frame Color Pusset Sort
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

Plutonite Lens:
En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Impact Protection:
Støttet av tiår med innovasjon, Oakley ytelse eyewear tilbyr kompromissløs beskyttelse mot høy hastighet og høy masse innvirkning. Beskyttelsen er en fordel for førsteklasses materialer og unike arkitekturer av Oakley glass / rammekombinasjoner.

UV beskyttelse:
Øyeskade tilskrives ultrafiolett lys inkluderer grå stær, pterygium og makuladegenerasjon. Vår Plutonite glassmateriale filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Beskyttelsen er fra linsen materialet selv.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Unobtainium:
En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Akkurat nå, Oakley Valve Covert Collection Matte er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos Oakley Jule salg Oslo kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Briller katalog og særlig i vår Briller kategori. Vi har en rekke Briller som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...