Hjem >>  Briller >>  Oakley Tailpin Polarized Briller Salg Norge Online
Oakley Tailpin Polarized Briller Salg Norge Online [1282444]Oakley Tailpin Polarized Briller Salg Norge Online
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Tailpin Polarized Briller Salg Norge Online
Price: NOK2,019.25  NOK605.77Du får 70% avslag
  • Modell: 1282444
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Jawbreaker 6 Month Limited Briller pålitelig leverandør
  • Oakley Latch Briller ulike design
  • Oakley Tinfoil Carbon Covert Collection Polarized Briller
  • Oakley Holbrook Briller Outlet Selger 2017
  • Oakley Triggerman Briller fremste motedesigner
Oakley Tailpin Polarized Briller Salg Norge Online_checkout
Oakley Tailpin Polarized Briller Salg Norge Online

Vi brukte lett og slitesterk C 5 legering å sette en ny vri på originalitet med særegen stilk arkitektur, og laser etsing la oss lage en faux linse rim linje som er både minimalistisk og moderne samtidig våren hengsler og luftfylte silikon nese pads holde komfort ringt inn. Enten du velger linsen formen Tailpin eller Tailhook, vil du ha et friskt utseende som er glatt med stil, sammen med sikkert grep av Unobtainium earsocks i en Three Point Fit som holder optikken i presis justering. Våre rene Plutonite glassene filtrerer ut all UV mens High Definition Optics bevarer klarhet i alle vinkler av syn, og utvalget av tilgjengelige utgaver kan du velge alternativer som premie HDPolarized linser for å filtrere ut harde blende, og Prizm teknologi som dramatisk forbedrer kontrast og sikt over et bredt spekter av lysforhold.


Spesifikasjoner:

Frame farge ledelsen
Lens farge krom iridium
Fit standard


Teknologi:

C 5:
Fem metallforbindelser er overopphetet og smeltet inn i denne slitesterke, men lett legering som fungerer som chassis av Oakley Wire rammer og som komponenter i andre stilarter.

Unobtainium Ear Sokker:
Unobtainium earsocks gi økt komfort og ytelse. øker grep med svette.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

Plutonite Lens:
En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Dra nytte av våre tilbud på Oakley Tailpin Polarized. I vår nett løping & triathlon butikk, hos Oakley Norge New Style Oslo har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste løping & triathlon utstyret. Du kan også besøke andre løping & triathlon kategorier og finne produkter av merket Oakley til den beste prisen.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...