Hjem >>  Briller >>  Oakley Step Up Polarized Briller nettbutikk
Oakley Step Up Polarized Briller nettbutikk [1282576]Oakley Step Up Polarized Briller nettbutikk
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Step Up Polarized Briller nettbutikk
Price: NOK1,473.64  NOK442.09Du får 70% avslag
  • Modell: 1282576
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Tailpin Polarized Briller Salg Norge Online
  • Oakley Half Jacket 2.0 XL Briller De fleste Fashion Design
  • Oakley Crossrange Briller hot spot
  • Oakley Madman Polarized Briller Kjøpe
  • Oakley Latch Briller Engros Online Norge
Oakley Step Up Polarized Briller nettbutikk_checkout
Oakley Step Up Polarized Briller nettbutikk

Et rektangulært øye formet design som ser mote fremover med en touch av katten eyed form. Dette er en feminin design av en kombinasjon av tynne linjer langs objektivet og en bred og strukturert templer.


Spesifikasjoner:

Lens Shape Standard
Fit Standard


Teknologi:

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Unobtainium:
En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

Taggløs Nose Pads:
En problemfri nese pad for kvinner briller, er dette patenterte innovasjon en justerbar design som wont ulempe eller trekke håret.

Plutonite Lens:
En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Impact Protection:
Støttet av tiår med innovasjon, Oakley ytelse eyewear tilbyr kompromissløs beskyttelse mot høy hastighet og høy masse innvirkning. Beskyttelsen er en fordel for førsteklasses materialer og unike arkitekturer av Oakley glass / rammekombinasjoner.

UV beskyttelse:
Øyeskade tilskrives ultrafiolett lys inkluderer grå stær, pterygium og makuladegenerasjon. Vår Plutonite glassmateriale filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Beskyttelsen er fra linsen materialet selv.

Hos Oakley høy rabatt Oslo, viser vi alle egenskapene til Oakley Step Up Polarized. I vår løping & triathlon butikk kan du finne forskjellige størrelser av Oakley Step Up Polarized. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Oakley Step Up Polarized og dra nytte fra våre andre tilbud av løping & triathlon utstyr.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...