Hjem >>  Briller >>  Oakley Sliver Ferrari Collection Briller gunstige kommentar
Oakley Sliver Ferrari Collection Briller gunstige kommentar [1282558]Oakley Sliver Ferrari Collection Briller gunstige kommentar
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Sliver Ferrari Collection Briller gunstige kommentar
Price: NOK1,395.95  NOK418.79Du får 70% avslag
  • Modell: 1282558
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Fives Squared Briller gunstige kommentar
  • Oakley Step Up Briller handle på nett
  • Oakley Valentino Rossi Signature Series Frogskins Briller Oransje Svart
  • Oakley Valve Covert Collection Matte Briller norwegian outlet butikker
  • Oakley Turbine Rotor Prizm Polarized Briller største Rabatt
Oakley Sliver Ferrari Collection Briller gunstige kommentar_checkout
Oakley Sliver Ferrari Collection Briller gunstige kommentar

En tidløs elegant design gjort enda mer lett med skulpturelle relieffer på stang-endene, tar Sliver nytte av vår slitesterke, men tyngdekraften trosse O Matter ramme materiale, samtidig innovative teknologier som XYZ Optics kaste sin vekt rundt.


Spesifikasjoner:

Lens Shape Standard
Bruk Color Matte Brown Tortoise
Lens Farge Varm Grå
Fit Standard


Teknologi:

Plutonite Lens:
En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Impact Protection:
Støttet av tiår med innovasjon, Oakley ytelse eyewear tilbyr kompromissløs beskyttelse mot høy hastighet og høy masse innvirkning. Beskyttelsen er en fordel for førsteklasses materialer og unike arkitekturer av Oakley glass / rammekombinasjoner.

UV beskyttelse:
Øyeskade tilskrives ultrafiolett lys inkluderer grå stær, pterygium og makuladegenerasjon. Vår Plutonite glassmateriale filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Beskyttelsen er fra linsen materialet selv.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

6 Base Lens:
Den reduserte sidekrumning av våre seks basis linser er ideelt for tilfeldig bruk, og gir klarhet og perifer solbeskyttelse ikke funnet med mange lav vikle konkurrerende produkter.

Med Oakley Sliver Ferrari Collection kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Oakley og deres løping & triathlon produkter, gå inn på kategorier av Briller produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved Oakley Salg Oslo er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...