Hjem >>  Briller >>  Oakley Sliver Briller salg promo
Oakley Sliver Briller salg promo [1282552]Oakley Sliver Briller salg promo
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Sliver Briller salg promo
Price: NOK1,006.14  NOK301.84Du får 70% avslag
  • Modell: 1282552
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Sliver XL Briller ny oppføring
  • Oakley Sliver Polarized Briller den mest fasjonable
  • Oakley Mainlink Polarized Briller Advocate
  • Oakley Holbrook Metal Briller fornuftig pris
  • Oakley Evzero Range Polarized Briller Crazy opprykk
Oakley Sliver Briller salg promo_checkout
Oakley Sliver Briller salg promo

En tidløs elegant design gjort enda mer lett med skulpturelle relieffer på stang-endene, tar Sliver nytte av vår slitesterke, men tyngdekraften trosse O Matter ramme materiale, samtidig innovative teknologier som XYZ Optics kaste sin vekt rundt.


Spesifikasjoner:

Lens Shape Standard
Bruk Color Matte Brown Tortoise
Lens Farge Varm Grå
Fit Standard


Teknologi:

Plutonite Lens:
En av de mest optisk rene materialer som brukes i briller i dag, maksimerer det klarhet og motstandsdyktighet mens filtrere ut 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Ikke et belegg, er den UV-beskyttelse fra linsematerialet.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Impact Protection:
Støttet av tiår med innovasjon, Oakley ytelse eyewear tilbyr kompromissløs beskyttelse mot høy hastighet og høy masse innvirkning. Beskyttelsen er en fordel for førsteklasses materialer og unike arkitekturer av Oakley glass / rammekombinasjoner.

UV beskyttelse:
Øyeskade tilskrives ultrafiolett lys inkluderer grå stær, pterygium og makuladegenerasjon. Vår Plutonite glassmateriale filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm. Beskyttelsen er fra linsen materialet selv.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

6 Base Lens:
Den reduserte sidekrumning av våre seks basis linser er ideelt for tilfeldig bruk, og gir klarhet og perifer solbeskyttelse ikke funnet med mange lav vikle konkurrerende produkter.

Elsker du løping & triathlon? Få din Oakley Sliver og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Oakley gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Briller for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive løping & triathlon modellene mulig har de fleste av våre Briller artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...