Hjem >>  Briller >>  Oakley Radar EV Pitch Iridium Briller bemerkelsesverdig
Oakley Radar EV Pitch Iridium Briller bemerkelsesverdig [1282470]Oakley Radar EV Pitch Iridium Briller bemerkelsesverdig
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Radar EV Pitch Iridium Briller bemerkelsesverdig
Price: NOK1,317.82  NOK395.35Du får 70% avslag
  • Modell: 1282470
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Reverie Polarized Briller glamorøse
  • Oakley Sliver XL Polarized Briller norge tilbud
  • Oakley Holbrook Briller beste merkene
  • Oakley Sliver Matte Polarized Briller snapper opp
  • Oakley Catalyst Prizm Polarized Briller verdsatt
Oakley Radar EV Pitch Iridium Briller bemerkelsesverdig_checkout
Oakley Radar EV Pitch Iridium Briller bemerkelsesverdig

Vår opprinnelige Radar briller kombinert alt vi har lært fra tiår med forskning med verdens beste idrettsutøvere, og med høyere linsen Radar EV og dens utvidet utvalg av visningen i øvre perifer regionen, har arv av ytelse en ny milepæl. Tilgjengelig med bane eller Pitch glassformer, den lette rammen stress motstandsdyktig O Matter opprettholder en komfortabel Three Point Fit med sikkert grep av Unobtainium komponenter mens kanalisering luft for å holde deg kjølig, og med High Definition Optics, vil du ha visuell klarhet og motstandsdyktighet som møter de kompromissløse standarder for ANSI Z87.1. Matche dette utskiftbart glassdesign med HDPolariserte glass å kutte blindgjenskinn, og dra nytte av Oakley Prizm teknologi i linser som tune farge nettopp for optimalisert syn i din valgte idrett eller miljø.


Spesifikasjoner:

Bruk Color Matte Black
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

Unobtainium:
En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Velkommen til vår Oakley Radar EV Pitch Iridium spesiell avtale. Hos Oakley frakt verden over Norge, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt løping & triathlon utstyr, men også ekspertinformasjon om løping & triathlon produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Briller head-to-head.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...