Hjem >>  Briller >>  Oakley Radar EV Pitch Briller kunst
Oakley Radar EV Pitch Briller kunst [1282469]Oakley Radar EV Pitch Briller kunst
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Radar EV Pitch Briller kunst
Price: NOK1,171.70  NOK351.51Du får 70% avslag
  • Modell: 1282469
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Mainlink Polarized Briller nettbutikk
  • Oakley Holbrook Metal Briller kvalitet og kvantitet trygg
  • Oakley Crankshaft Briller Norge New Style
  • Oakley Flak 2.0 XL Briller officia hjemmeside
  • Oakley Jawbreaker Polarized Briller anerkjente nettstedet
Oakley Radar EV Pitch Briller kunst_checkout
Oakley Radar EV Pitch Briller kunst

Vår opprinnelige Radar briller kombinert alt vi har lært fra tiår med forskning med verdens beste idrettsutøvere, og med høyere linsen på Radar EV og dens utvidet utvalg av visningen i øvre perifere regionen, har arv av ytelse en ny milepæl. Tilgjengelig med bane eller Pitch glassformer, den lette rammen stress motstandsdyktig O Matter opprettholder en komfortabel Three Point Fit med sikkert grep av Unobtainium komponenter mens kanalisering luft for å holde deg kjølig, og med High Definition Optics, vil du ha visuell klarhet og motstandsdyktighet som møter de kompromissløse standarder for ANSI Z87.1. Matche dette utskiftbart objektiv design med HDPolariserte glass å kutte blindgjenskinn, og dra nytte av Oakley Prizm teknologi i linser som tune farge nettopp for optimalisert syn i din valgte idrett eller miljø.


Spesifikasjoner:

Bruk Color Matte Black
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagstyrke samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

Unobtainium:
En myk hydrofil syntetisk, øker det heft når det er vått å gripe bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder av American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er denne premien coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Ønsker du og kjøpe Oakley Radar EV Pitch? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Briller hos nett løping & triathlon butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste løping & triathlon produkter, som er tilpasset dine behov på Oakley bred rekkevidde Norge. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Briller tilbud.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...