Hjem >>  Briller >>  Oakley Radar EV Pitch Briller ikoniske
Oakley Radar EV Pitch Briller ikoniske [1282471]Oakley Radar EV Pitch Briller ikoniske
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Radar EV Pitch Briller ikoniske
Price: NOK1,395.50  NOK418.65Du får 70% avslag
  • Modell: 1282471
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Sliver Polarized Briller Shopping Spree
  • Oakley Mainlink Briller Kjøp
  • Oakley Turbine Briller anerkjente merkevarer
  • Oakley Polarized Holbrook Briller Populære
  • Oakley Radar EV Pitch Polarized Iridium Briller
Oakley Radar EV Pitch Briller ikoniske_checkout
Oakley Radar EV Pitch Briller ikoniske

Vår opprinnelige Radar briller kombinert alt vi har lært fra tiår med forskning med verdens beste idrettsutøvere, og med høyere linsen Radar EV og dens utvidet utvalg av visningen i øvre perifer regionen, har arv av ytelse en ny milepæl. Tilgjengelig med bane eller Pitch glassformer, den lette rammen stress motstandsdyktig O Matter opprettholder en komfortabel Three Point Fit med sikkert grep av Unobtainium komponenter mens kanalisering luft for å holde deg kjølig, og med High Definition Optics, vil du ha visuell klarhet og motstandsdyktighet som møter de kompromissløse standarder for ANSI Z87.1. Matche dette utskiftbart glassdesign med HDPolariserte glass å kutte blindgjenskinn, og dra nytte av Oakley Prizm teknologi i linser som tune farge nettopp for optimalisert syn i din valgte idrett eller miljø.


Spesifikasjoner:

Bruk Color Matte Black
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

Unobtainium:
En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Ikke vent lenger og kjøp Oakley Radar EV Pitch. For annen informasjon om egenskapene til Oakley Radar EV Pitch kan du komme i kontakt med Oakley brede varianter Norge gjennom vår kontakt side. Oakley brede varianter Norge tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Briller for løping & triathlon og annen fritidsaktivitet . Vår Briller vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Briller artikler.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...