Hjem >>  Briller >>  Oakley Radar EV Pitch Briller enestående
Oakley Radar EV Pitch Briller enestående [1282468]Oakley Radar EV Pitch Briller enestående
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Radar EV Pitch Briller enestående
Price: NOK1,317.92  NOK395.38Du får 70% avslag
  • Modell: 1282468
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Moonlighter Briller verdsatt
  • Oakley Half Jacket 2.0 Briller Outlet Online Norge
  • Oakley Turbine Matte Polarized Briller pålitelig rykte
  • Oakley Sliver XL Prizm Polarized Briller Mote online
  • Oakley Flak 2.0 XL Briller spesialtilbud
Oakley Radar EV Pitch Briller enestående_checkout
Oakley Radar EV Pitch Briller enestående

Vår opprinnelige Radar briller kombinert alt vi har lært fra tiår med forskning med verdens beste idrettsutøvere, og med høyere linsen Radar EV og dens utvidet utvalg av visningen i øvre perifer regionen, har arv av ytelse en ny milepæl. Tilgjengelig med bane eller Pitch glassformer, den lette rammen stress motstandsdyktig O Matter opprettholder en komfortabel Three Point Fit med sikkert grep av Unobtainium komponenter mens kanalisering luft for å holde deg kjølig, og med High Definition Optics, vil du ha visuell klarhet og motstandsdyktighet som møter de kompromissløse standarder for ANSI Z87.1. Matche dette utskiftbart glassdesign med HDPolariserte glass å kutte blindgjenskinn, og dra nytte av Oakley Prizm teknologi i linser som tune farge nettopp for optimalisert syn i din valgte idrett eller miljø.


Spesifikasjoner:

Bruk Color Matte Black
Lens Color Black Iridium
Fit Standard


Teknologi:

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagfasthet samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

Unobtainium:
En myk hydrofil syntetisk, det øker heft når det er vått grep bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er dette førsteklasses coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Oakley Radar EV Pitch har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Oakley Radar EV Pitch som du har kjøpt hos Oakley verdensomspennende berømmelse Norge, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett løping & triathlon butikk oppdage en rekke produkter av merket Oakley og fullføre din bestilling av løping & triathlon produkter alltid til den beste prisen.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...