Hjem >>  Briller >>  Oakley Radar EV Path Sky Briller moderne
Oakley Radar EV Path Sky Briller moderne [1282462]Oakley Radar EV Path Sky Briller moderne
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Radar EV Path Sky Briller moderne
Price: NOK1,318.15  NOK395.45Du får 70% avslag
  • Modell: 1282462
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Batwolf Prizm Polarized Briller Selger
  • Oakley Holbrook Metal Briller kvalitet og kvantitet trygg
  • Oakley Proxy Polarized Briller verdifull
  • Oakley Radarlock Path Briller Legend
  • Oakley Conductor 6 Polarized Briller salg Norge
Oakley Radar EV Path Sky Briller moderne_checkout
Oakley Radar EV Path Sky Briller moderne

Vår opprinnelige Radar briller kombinert alt vi har lært fra tiår med forskning med verdens beste idrettsutøvere, og med høyere linsen på Radar EV og dens utvidet utvalg av visningen i øvre perifere regionen, har arv av ytelse en ny milepæl. Tilgjengelig med bane eller Pitch glassformer, den lette rammen stress motstandsdyktig O Matter opprettholder en komfortabel Three Point Fit med sikkert grep av Unobtainium komponenter mens kanalisering luft for å holde deg kjølig, og med High Definition Optics, vil du ha visuell klarhet og motstandsdyktighet som møter de kompromissløse standarder for ANSI Z87.1. Matche dette utskiftbart objektiv design med HDPolariserte glass å kutte blindgjenskinn, og dra nytte av Oakley Prizm teknologi i linser som tune farge nettopp for optimalisert syn i din valgte idrett eller miljø.


Spesifikasjoner:

Frame fargen matt svart
Lens farge sort iridium
Fit standard


Teknologi:

O Matter:
En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagstyrke samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.

Tre Point Fit:
En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.

Unobtainium:
En myk hydrofil syntetisk, øker det heft når det er vått å gripe bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder av American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Iridium:
Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er denne premien coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.

Kjøp dine favoritt Briller modeller og nyt løping & triathlon. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Oakley Radar EV Path Sky. Hvis du er i tvil om å kjøpe Oakley Radar EV Path Sky, ta kontakt med vårt team av fagfolk i løping & triathlon via telefon eller e-post.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...