Hjem >>  Briller >>  Oakley Bottle Rocket Polarized Briller Ekte
Oakley Bottle Rocket Polarized Briller Ekte [84185]Oakley Bottle Rocket Polarized Briller Ekte
Move your mouse over image or click to enlarge
Oakley Bottle Rocket Polarized Briller Ekte
Price: NOK1,239.81  NOK371.94Du får 70% avslag
  • Modell: 84185
  • 5000 stk. på lager
  • Oakley Enduro / Warm Grey Briller Legend
  • Oakley Turbine Prizm Polarized Briller helt stilig
  • Oakley Turbine Briller pen og fargerik
  • Oakley Reverie Polarized Briller Tidsbegrenset kampanje
  • Oakley Holbrook Covert Collection Polarized Briller
Oakley Bottle Rocket Polarized Briller Ekte_checkout
Oakley Bottle Rocket Polarized Briller Ekte

Bevæpnet med de beste polariserte glassene på planeten, Bottle Rocket? gjør ytelsen sveve med semi-uten innfatning arkitektur og et stort åpent syn på muligheten. Den lette, men holdbare O Matter ® ramme tilbyr komfort hele dagen med Unobtainium ® stang-ender som opprettholder en no-slip grep. Denne klassiske Oakley look er konstruert for livsstil som nekter å stå stille.

Vi la kunsten og vitenskapen kolliderer å skape Bottle Rocket. Den åpne-edge linser har 8.75-base krumning for å gi deg bred sidesynet.

Oakley HD Polaroidglass kommer standard med Bottle Rocket, og det? S ingenting standard om sin forestilling. De don ikke har dis og optisk forvrengning felles til ordinære polariserte glass, og med den patenterte innovasjonen High Definition Optics ® (HDO ®), får du uovertruffen visuell klarhet og beskyttelse.

Komfort er konge med Oakley rammer, og Bottle Rocket bærer kronen godt. Slitesterke O-Matter ® holder dette designet holdbar og lett, mens en presis Tre-Point Fit optimaliserer komfort og holder linsene i presis optisk justering. For G-kreftene i et aktivt liv, utviklet vi Unobtainium ® stang-ender som faktisk øke grep når du svetter.

Oakley polarisering eliminerer blendende gjenskinn med mer enn 99% effektivitet, og vår produksjonsteknikk eliminerer dis og visuell forvrengning som kommer med ordinære polariserte linser. Disse polariserte linser er utviklet for å øke kontrast og dybdesyn slik at du? Ll har et mer nøyaktig bilde av trofeet forfølge din lokke. Alle er laget av PLUTONITE ® for å filtrere ut 100% av all UV. Hvis du trenger resept korreksjon, vi? Ve fikk du dekket.

Bottle Rocket er tilgjengelig med Oakley Autentiske objektiver. Se optikeren din om resept rekkevidde og premie alternativer.

Lens:

- 100% Oakley HD polarisert. Minimert gjenskinn via teknologi som produserer de beste polariserte glassene på planeten

- Optimalisert synsvinkel og sidebeskyttelse mot sol, vind og støt via 8.75-base krumning

- Optisk presisjon og ytelse som møter alle ANSI Z87.1 standardene

- Impact beskyttelse som overgår Oakley s High Velocity og High Impact testing?

- UV beskyttelse av PLUTONITE ® glassmateriale som filtrerer bort 100% av all UVA, UVB, UVC og skadelig blått lys opp til 400nm

- Redusert gjenskinn og balansert lys-gjennomstrømning med Iridium ® overflatebehandling

- Tilgjengelig med Oakley Autentiske Styrkeglass


Ramme:

- Holdbarhet og komfort hele dagen av lett, stress-resistent O Matter ® ramme materiale

- Unobtainium earsocks økning grep med svette

- Komfort og ytelse med Trepunkts Passform som holder brillene i presis optisk posisjon

- Metallikon

Oakley Bottle Rocket Polarized har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Oakley Bottle Rocket Polarized som du har kjøpt hos Oakley Kjøp på nett Norge, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett løping & triathlon butikk oppdage en rekke produkter av merket Oakley og fullføre din bestilling av løping & triathlon produkter alltid til den beste prisen.

Beskrivelse


Oakley - Briller - Briller

You may also like...